6 juli 2009

Dag 14, Kristinehamn, 0 km

Skulle ta mig ner från överslafen inatt när jag kände att vänstra knät blivit rejält sämre. Väldigt stelt, smärtande och lätt svullet. Insåg direkt att det inte skulle vara någon bra idé att cykla idag. Ställde om klockan från 6 till 8. Gick bort till receptionen när den öppnade och bokade in mig för en dag till. Åt frukost, vilade och haltade ner på stan en sväng. Köpte voltaren gel och nåt stöd till knät som skulle vara bra sa dom. Sedan har jag bara slappat på vandrarhemmet. Lagat mat och tittat tv. Hade tänkt lägga mig tidigt men här var några trevliga människor som jag satt och pratade med lite längre än jag tänkt. Nytt försök imorgon.
Dagens+ MC-folket
Dagens- Långtråkigt
Total distans sedan dag 1 = 1631 km

8 kommentarer:

  1. Hälsan är viktigare än målet!
    Rådet från den gamle gubben är att ta det lugnt tills knäet frisknat till. Plåga dig inte till för mycket! Ta det lugnt! Jag har tillgång till Svågerns bil, och kan gnälla mig till en extra semesterdag när som helst hoppas jag. Så om du är så envis att du haltar och kryper dig fram till Smygehuk i snigeltakt för att komma fram två timmar innan du börjar jobba, så hämtar jag dig! Ta det lugnt någon dag, känn efter noga hur knäet mår. Sedan är det upp till dig. Men riskera inte hälsan för att slutföra!
    Sjukgymnaster har alltid varit människor jag trott och litat på. Se om du kan hitta en sådan. Och var inte snål mot dig själv. Utgifter har en tendens att lösa sig :-)

    SvaraRadera
  2. *Edit* Självklart hämtar jag dig var som helst. Svågerns bil går jättefort :-)
    Fick ett tips av en vän:
    Ta med Mamma och en liten flagga!
    Helst ser jag ju att du kommer fram till målet, frisk och glad. Men,,, alternativet är inte så illa det heller!
    Flagga och en ohygglig massa kramar från folk som gillar dig, torde vara mera värt än ett kvaddat knä vill jag tro :-)

    SvaraRadera
  3. Har precis läst alla dina inlägg, är riktigt imponerad av dig. Håller med din pappa, ta det lugnt med knät! Njut av att ta det lite lugnt, det verkat som att du ligger före i "schemat" oavsett.

    Fortsätt kämpa på!! :)
    Kram från Sara

    SvaraRadera
  4. Satan vad imponerad man blir av dig! Det låter som att du klarar dig galant trots alla punkteringar och knäont. Det löser sig säkert alldeles utmärkt i slutändan. Väntar med spänning på nästa blogginlägg. =)

    SvaraRadera
  5. Bra kämpat! Har läst ikapp dina inlägg nu och det verkar ha varit en "intressant :)" resa såhär långt. Hoppas knäet nu kan hålla resten.
    Akta så du inte kan spela fotboll på ett tag sen bara, har inte råd att tappa dig!

    Go for it!

    SvaraRadera
  6. Joel var rädd om dig, jag håller med Mats, vila någon dag extra och var inte för envis.
    Du har ju kommit längre än du tänkt så du har råd att vila. Du träffar ju mycket trevligt folk också, så njut av vilan och ha lite semester. Sköt om dig, ha det bra. Kramar/Sibyl

    SvaraRadera
  7. Grymt jobbat! Har inte kunnat läsa över helgen men har nu även jag läst ikapp. Det är jävligt spännande att följa och va fort de går. Hoppas de löser sig med knäet. Läser helst att knäet blir bra och att du kan fortsätta så vila knäet friskt nu. Krya på dig

    SvaraRadera
  8. Ge aldrig upp! Du kommer att grämja dig ordentligt. Jag cyklade själv från 3-riksröset till Smyge 2006 och fick då inflamation i hälsenan i Mora. Tog mig till Ludvika där jag gled in på vårdcentralen. Hade sån jäkla tur så det var en vikarierande gamal läkare som varit och jobbat i Afrika. Det blev Cortisoninjektioner runt senan, smärtstillande, voltarenpiller och gel. Cyklade i princip med 1 fot ner till Motala och gick sakta upp för alla backarna. Jag hade krupit ner till Smyge om så behövts.

    Kämpa på, hälsningar Stiffe från Klippan.

    SvaraRadera